TALISMAN

Представяне

PrintSend
Технологии

Технологии

Технологии, създадени в помощ на водача

Renault TALISMAN не само съумява да ви защитава, той ви предупреждава и за опасностите! Тъй като превенцията винаги е за предпочитане пред лечението, нашите експрерти по сигурност разработиха системи в помощ на водача, които ви известяват с цел предотвратяване на инциденти. Някои от тях действат дори вместо вас!
- Предупреждение при пресичане на релси (LDW)- Предупреждение за опасна дистанция (DW)- Система за засичане на мъртвата точка на видимост (BSW)- Сигнализиране за превишена скорост (OSP)- Помощ при паркиране напред, назад и настрани- Камера за обратно виждане (RVC)- Помощ за лесно паркиране (EPA)- Автоматично превключване на дълги / къси светлини- Адаптивен автопилот (ACC)- Активна аварийна спирачка (AEBS)


Аудио система Bose® Surround

Нека емоцията заема ключово място във вашите пътувания. Благодарение на своята аудио система Bose® Surround, Renault TALISMAN ви отнася в една изключителна звукова вселена. Нейните супер мощни 13 високоговорители, разположени в купето и свързани с технологията Bose centerpoint2®, ви предлагат съраунд звук чрез преобразуване на сигнала от стерео източници в мулти-канален сигнал.

Вашето Renault TALISMAN се превръща в същинска музикална зала и ви пренася в недрата на своята сякаш концертна музика. По този начин вие изживявате акустичния реализъм на живата музика. Кристален звук, плътни баси и дълбочина при високите честоти: всяка нота, всеки музикален инструмент ви обгръщат, сякаш музиката се носи от точно определено място на сцената.

Дневни LED светлини и функция за осветяване при завой

За да осигурят вашата видимост, нашите инженери са снабдили Renault TALISMAN със система за осветяване, базирана на Led технологията: дневни светлини, къси светлини, дълги светлини, габаритни светлини, спирачни светлини и мигачи. Ясното и силно LED осветление подобрява вашата видимост благодарение на бялата си светлина, която е близка до слънчевата и с 20 % по-мощна от традиционното халогенно осветление. И отгоре на всичко, спестявате 50 % разход на електрическа енергия, а и LED осветлението е с по-дълъг живот и се радва на неповторим стил!

В слабо осветените зони и в случаите, когато шофирате с по-малко от 40 км/ч, се радвате на по-добра видимост, благодарение на осветяването при завой, добавено към фаровете за мъгла.

Електрохромно огледало за обратно виждане

Насладете се на оптимална видимост. Електрохромният характер на вашето вътрешно огледало за обратно виждане ви гарантира идеален визуален комфорт. То се затъмнява през деня, когато слънцето напича върху вашето задно стъкло, но също и през нощта, когато някое превозно средство, което ви следва, може да ви заслепи.


Карта "Свободни ръце"

С изцяло нов дизайн, новата карта "Свободни ръце" на Renault TALISMAN ви предлага по-модерни функционалности. Сред тях са отворяне на вратата, когато носите багаж в ръцете, както и възможността да активирате режим на посрещане.
За да запалите, вече не е необходимо да завъртате ключа. Достатъчно е само да натиснете педала на спирачката и да изберете бутона "Start". За да заключите, е необходимо да се отдалечите. Ще чуете звуков сигнал, който ви потвърждава, че заключването е успешно.
Омръзнало ли ви е да търсите автомобила си на паркинга? Вашата карта притежава бутон, който ви помага да локализирате вашето Renault TALISMAN. Имате багаж? Друг бутон ви позволява да отворите единствено багажника. Това е наистина практично!