Представяне

PrintSend

​ДИЗАЙН

ТЕХНОЛОГИИ

​ХАРАКТЕРИСТИКИ

​ДИЗАЙН

​ДИЗАЙН

Новото Clio R.S 200 EDC е вдъхновено от концепта "Dezir", представен за първи път през октомври 2010 на изложението "Mondial de l’automobile". Clio R.S. показва мускулест дизайн и запазва стила и емоцията, които носи при шофиране.Новото Clio R.S 200 EDC ще ви плени с контраста между елегантните странични линии и агресивната спортна предна решетка.

ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Новото Clio R.S. 200 EDC е разработено от екип изцяло насочен към това да покаже страстта от спортното шофиране. В него са вплетени технологиите и опита на Renault Sport.Както всички автомобили на Renault Sport и новото Clio R.S. 200 EDC е създадено да се състезава.

​ХАРАКТЕРИСТИКИ

​ХАРАКТЕРИСТИКИ

Комбинацията между 1,6-литров турбо двигател и 6-степенна предавателна кутия с двоен съединител е уникална за новото Clio R.S. 200 EDC. Неговите 200 к.с. и 240 Нм могат напълно да се експлоатират чрез перфектно настроени предавателни числа, които могат да бъдат избрани автоматично или механично.За отличителната гъвкавост на новото Clio R.S. 200 EDC може да се съди по това, че той запазва изумителния си старт, когато застане срещу хронометъра: спринтът 0-100 км/ч отнема само 6,7 секунди, изминава 1000 метра за само 27,1 секунди от старт от място и на състезателната писта може да достигне максимална скорост от 230 км/ч.