• ABS - Антиблокираща система на спирачките
  • Активен спирачен асистент (AEBS)
  • AFU - Електронна система за подпомагане при екстремно спиране
  • Круиз Контрол и ограничител на скоростта
  • Предни, странични въздушни възглавници за водача и пътника до водача,предпазващи таза и гръдния кош
 
 
 
 
 
 
 
 

Дизайн

Мощен и зашеметяваш вид: отпред...

Мощен и зашеметяваш вид: отпред...

Светодиодни фарове, преработени капак на двигателя и броня, променен стил на радиаторната решетка и др. Предницата на новия Sandero се отличава със своите плавни линии и добре очертани извивки.

 
 
...отстрани...

...отстрани...

С променен стил на дръжките на вратите, страничните огледала, радио антената в задната част на покрива и напълно вградени колела, новото Sandero утвърждава своя стил отгоре до долу.

 
 
...и отзад.

...и отзад.

Заключителен щрих към неговия модерен и мощен вид са новите Y-образни задни светлини, променения стил на задната броня и багажника с вграден бутон за отваряне.

 
Комфортът преди всичко!

Комфортът преди всичко!

Още по-удобни модернизирани предни седалки, повече простор за пътуващите с още повече място за раменете и коленете, огромен обем на багажника и отделенията за съхранение и много други. Пътуването в салона на новия Sandero е невероятно!

 
Качествено изпълнение

Качествено изпълнение

Арматурно табло с хромирани гарнитури, дръжки на вратите и бутони със сатинирано покритие, покрити с текстил арматурно табло и кори на вратите и др. В новия Sandero е обърнато внимание и на най-дребните детайли.

 

Технологии

Dacia Media Display*

Dacia Media Display*

От големия 8-инчов сензорен екран с репликация за смартфон имате лесен достъп до вашите любими приложения. Създайте идеалния музикален фон за вашите пътувания с четирите вградени високоговорителя. 

 
Dacia Media Control

Dacia Media Control

С новата система за мултимедийно управление с радио и Bluetooth® връзка за телефон и вграден дисплей на 3,5-инчовия екран на арматурното табло, можете да управлявате аудиосистемата от волана. За още по-голямо удобство в салона, приложението Dacia Media Control улеснява достъпа до любимата ви навигационна система от телефона и показва интерфейса на радиото на екрана. В предните врати са монтирани 2 високоговорителя. 

 
Dacia Media Nav*

Dacia Media Nav*

Не сваляйте поглед от пътя и вижте цялата информация, която ви е необходима, на големия 8-инчов сензорен екран с безжична репликация за смартфон. Телефон, радио, GPS навигация, мултимедия и др. Свържете лесно смартфона си чрез Bluetooth® връзка или USB гнездо. Качественият звук от 6 вградени високоговорителя със сигурност ще ви остави без дъх.

 
LED къси светлини

LED къси светлини

Стъмва се? Късите LED светлини на новата Dacia Sandero се включват автоматично и осигуряват подобрена видимост както през деня, така и през нощта. Започва да вали? Вижте как чистачките се включват автоматично.

 
Електрически усилвател на волана

Електрически усилвател на волана

Улеснете маневрирането и се наслаждавайте на по-безопасно и по-комфортно шофиране с електрическия сервоусилвател.