• 16" алуминиеви джанти
  • мултимедийна навигационна система Easy Link с 7'' сензорен екран, радио, Bluetooth
  • 7" дигитален инструментален панел
  • подлакътник с интегрирано отделение за вещи
  • затъмнeни задни стъкла
  • преден и заден паркинг сензор
  • автоматично активиране на фарове и чистачки

*Ключовите характеристики се отнасят за ниво на оборудване Intens

Дизайн

Изтънчена атмосфера

Изтънчена атмосфера

Тапицерия от кожа, елегантно електрохромно огледало за задно виждане, бутони на климатика с цифров дисплей, хромирани вложки и много други... При новия MEGANE всичко се крие в детайлите.

Преработена предна част

Преработена предна част

С преработена броня, нова хромирана решетка, характерни и емблематични за Renault С-образни светлини и много други... Новият MEGANE се отличава още от пръв поглед.   

Електрически седалки

Електрически седалки

Масаж, модулно оформление, регулиращо се разположение... Регулирайте лесно седалките – точно така, както желаете и се насладете на още по-голям комфорт.

Панорамен покрив

Панорамен покрив

Потопете се в слънчева светлина! Изберете някое от трите положения на отваряне на покрива за идеална осветеност по време на пътуване.

 

Технологии

Добавете малко силни усещания към пътуването с EASY LINK

Добавете малко силни усещания към пътуването с EASY LINK

Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С нашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до всички приложения и свързани услуги от централния 9,3-инчов екран на новия MEGANE.

Персонализирайте удоволствието от шофирането с MULTI-SENSE

Персонализирайте удоволствието от шофирането с MULTI-SENSE

Звук и динамика на двигателя, кормилно управление, каталог с вътрешно осветление и екран на водача с възможност за конфигуриране... С MULTI-SENSE можете да избирате между 4 различни режима (MySense, Eco, Comfort и Sport) и да синхронизирате пътуването според настроението и потребностите си.

Помощна система за водача Renault EASY DRIVE

Помощна система за водача Renault EASY DRIVE

Пътувайте спокойно! Асистент система за поддържане средата на лентата и автоматично спиране и потегляне в натоварено движение,  Активен спирачен асистент (AEBS) с разпознаване на пешеходци и колоездачи... В челните редици на нововъведенията, нашите помощни системи за шофиране подобряват вашата сигурност и превръщат шофирането в детска игра.  

„Технологична кабина“

„Технологична кабина“

9,3-инчов мултимедиен екран EASY LINK, 10,2-инчов екран за водача, средна конзола с интуитивни бутони... Настанете се в „технологичната кабина“, която съчетава комфорта с ергономичността.