ЗДРАВ И ДИНАМИЧЕН ВАН
Комбинирайте комфорта и практичността с Trafic Van. Неговият добре замислен интериорен дизайн включва люк под пътническата седалка, който позволява товарна дължина от 4,15 м. Неговата правоъгълна форма оптимизира товарния обем, като предлага до 8,9 м³ при версия L2H2. Отделенията за съхранение в предната част предлагат обем от 88 л, подвижен офис на колела и целия комфорт, който ви е необходим да работите където и когато поискате.

Дизайн

Елегантен дизайн

Елегантен дизайн

Trafic Van ще ви спечели и със своя стил. Той има нова предна част с преработена броня, хоризонтален капак на двигателя, вертикална решетка и нов цвят син "Кумулус".

Жабка easy life

Жабка easy life

7-литровата жабка easy life означава, че можете да съхранявате всичките си документи на една ръка разстояние. Като истински офис на колела, Trafic Van улеснява вашата работа във всички ситуации.

Оптимизирано товарно пространство

Оптимизирано товарно пространство

Превозвайте безпроблемно всичко необходимо благодарение на най-доброто в своя клас товарно пространство. Възползвайте се от товарен обем, достигащ до 8,9 м3.

 

Интелигентен салон

Интелигентен салон

Неговото ново арматурно табло с хоризонтална декоративна лента се слива с корите на вратите и отваря повече пространство в салона, като ви осигурява над 88 л място за съхранение.

Удобство в салона

Удобство в салона

Мултимедийна система Easy Link, средна седалка, която се преобразува в офис на колела, повече от 88 л място за съхранение. Интериорът на новия Trafic Van е преработен, за да отговаря на всички ваши потребности.

 

Технологии

Животът в салона е лесен

Животът в салона е лесен

Седнете зад волана на вашия Trafic Van и работете където и да се намирате. Оборудван с истинско модулно пространство – необходимо е само да сгънете средната седалка и салонът се превръща в офис на колела. Идеално място, където да поставите лаптопа и работните си документи върху въртяща се поставка формат А4.

Оптимизирано товарно пространство

Оптимизирано товарно пространство

Люкът в преградата позволява на Trafic Van да предложи до 4,15 м полезна товарна дължина – най-добрата в своя сегмент. Правоъгълният подов панел означава, че товарният обем е оптимизиран, за да осигури до 8,9 м3.

Безопасност при шофиране

Безопасност при шофиране

Trafic Van може да се похвали с десет нови помощни системи за водача. Пътувайте с най-високото ниво на комфорт за водача: предупреждение при наличие на обект в "сляпата" точка, адаптивен круиз контрол, предупреждение при пресичане на осевата линия, активен спирачен асистент и др. Непознат досега комфорт и безопасност, докато работите на път.